Inkt bestellen in Tilburg

Wilt u inkt bestellen in Tilburg? Kijk dan eerst eens bij de mogelijkheden die Cartridge Europe u biedt! Naast vestigingen in Zwolle en Enschede, hebben wij ook een winkel in Tilburg. Ook daar kunt u voordelig inkt bestellen.

Origineel, huismerk of hervullen

Bij Cartridge Europe kunt u terecht voor de meeste soorten inkt cartridges. Zo hebben wij van allerlei soorten het originele merk, maar ook veel huismerken. Tevens kunt u bij ons niet alleen inkt bestellen in Tilburg, maar ook uw lege cartridges laten hervullen. Het hervullen van cartridges is een van onze specialiteiten. Hierdoor helpen wij mee aan een beter milieu. Het hervullen zorgt er namelijk voor dat uw lege cartridges gerecycled worden en er dus minder materiaal en grondstoffen nodig zijn voor nieuwe varianten. U ontvangt uiteraard dezelfde goede kwaliteit inkt wanneer u uw cartridges laat hervullen, als wanneer u inkt gaat bestellen in Tilburg. Bij ons heeft u 100% garantie op hervulde cartridges. Bent u dus niet helemaal tevreden? Dan krijgt u het aankoopbedrag geheel vergoed, bij de aanschaf van een alternatief product.

Inkt bestellen TilburgNeem contact op

Heeft u ook interesse in inkt bestellen in Tilburg of bij een van onze andere vestigingen? Neem dan eens contact op met ons filiaal dicht bij u in de buurt. Wij helpen u graag aan de beste kwaliteit inkt. Om inkt te bestellen in Tilburg, kunt u contact opnemen via +31 (0)13-581 18 20. Wilt u bijvoorbeeld inkt cartridges in Breda? Neem dan ook eens contact op via tilburg@cartridge-europe.com.