Nieuws uit Tilburg

Welkom op de internet nieuwspagina van Cartridge Europe Tilburg.

Na bijna 8 jaar als franchiser van Cartridge World ons bedrijf te hebben opgebouwd, zijn we begin 2013 samen met de andere 4 overgebleven CW-filialen zelfstandig verder gegaan onder de naam

Cartridge Europe

 

Afgezien van deze naamswijziging is er qua bedrijfsvoering in principe niets gewijzigd.

Voor het op een kwalitatief hoog niveau hervullen van uw printercartridges gebruiken we nog steeds dezelfde inkten, toners en andere grondstoffen. Ook het principe om de hervulde cartridges zoveel mogelijk te testen voor aflevering aan de klant hebben we vanzelfsprekend gehandhaafd.

Buiten het hervullen van printercartridges kunt u bij ons ook terecht voor originele en compatible cartridges. Tevens leveren wij nog printers, (foto-)papier en batterijen.

We hanteren in onze winkel sinds eind 2012 twee spaarsystemen:

a. POSITOOS, het Tilburgse spaarsysteem. Sparen voor uzelf, uw vereniging (stichting) en voor het goede doel. Zie ook www.positoos.nl.

b. Voor inktcartridges hebben we een eigen spaarkaart, waarbij u de 10e hervulling c.q. compatible cartridge gratis krijgt.

Voor bedrijven maken we graag een offerte voor het hervullen van de printercartridges. Stuur even een mailtje (tilburg@cartridge-europe.com) met daarin een overzicht van de printers. Telefonisch kan natuurlijk ook (013-5811820). We komen de cartridges bij u ophalen en de hervulde cartridges worden (binnen 1 week en in overleg ook sneller) weer bij u afgeleverd.